Volg de onderstaande stappen om een registratie toe te voegen met met meerdere bewerkingen in een werkgang.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grondbewerking en zaaien.

1. Klik op de menuknop RegistratieTeeltregistratie, tabblad Registraties en kies één of meerdere teelten. (gebruik de knop Single select / Multi select om meerdere teelten te selecteren)

2. Klik aan de rechterkant op een groene registratieknop.

3. Vul alle velden in. Kunt u een item (middel, meststof, etc) in de selectielijsten niet vinden? Klik op Alles tonen.

4. Klik links op +Bewerking om een extra bewerking toe te voegen.

5. Vul hier ook alle velden in.

6. Sluit af met Opslaan.