Volg de onderstaande stappen om een vorm op de kaart aan te passen of te verwijderen.

1. Klik op de menuknop Registratie, Teeltregistratie, tabblad Kaart.
  2. Selecteer de vorm op de kaart. De vorm is blauw omcirkeld.
  3. Klik linksboven op het witte pennetje om de vorm aan te passen of klik op de prullenbak om de vorm te verwijderen.
  4. Verplaats een blauw bolletje of wijs met de muis een bolletje aan en druk op de delete toets op het toetsenbord om te verwijderen.
  5. Heeft u de vorm aangepast, klik linksboven op het groene vinkje. Wilt u de aanpassingen ongedaan maken, klik op het pijltje naar links.